UA-16322392-1
 

Во нашите производи нема да најдете:

 • ГМО
 • вештачки бои
 • синтетички витамин Е
 • ефедрин
 • тешки метали
 • хормони
 • транс масти
 • радијација
 • нано технологија
 • штетни алкалоиди
 • пестициди
 • растворувачи и фосфати

Нутритивните етикети на нашите производи не лажат:

Тоа што е на етикетата, е во производот.

Тримекс ги нуди најквалитетните светски додатоци во исхраната – квалитет без компромис. Нашите купувачи ги едуцираме со давање на вистински информации за вредностите на додатоците во исхрана, како и за важноста на природниот стил на живеење за здравјето на човекот и околината.

ЧУДЕСНА МОЌ НА ПРИРОДАТА!

Производи за здравје, производи за живот! Пробајте и Вие!
Уживајте во благодетите на природата без споредни ефекти.
Дали знаете дека разните “мулти” формулации на витамини и минерали се од синтетско потекло и се направени од човекот во лабораторија. Сепак човекот е само лош имитатор на совршеноста на Мајката природа. Тајната на природните производи е во идеалната избалансираност на сите состојки, споеви, ензими и елементи во трагови, кои допринесуваат за оптимална билошка хранливост. Човекот има механизми за препознавање на производите кои не се од природно потекло и искористливоста и полезноста е до 50% пониска отколку кај производите од природно потекло. Затоа, пред да одлучите што ќе земете како додаток во својата исхрана, размислете добро.

Nutrex Hawaii:

 

 • Светски лидер во технологијата на производство на микро алги според GMP стандарди
 • Сертифицирани производи без пестициди, хербициди и ГМO

 

Now Foods:

 

 • Најнаградувана компанија во областа на нутритивни додатоци во исхраната
 • Најдобар производител според задоволството на потрошувачите
 • Член на TruLabel програмата (регулаторна програма за осигурување врвен квалитет во етикетирањето кај производителите на додатоци во исхраната – целосно откривање на сите состојки на етикетата на производите)
 • Сертификат за Good Manufacturing Practice (GMP), со кој се потврдува дека се употребуваат највисоки процедури за квалитет во производството (“A” рејтинг)