UA-16322392-1
 

ABOUT US

Trimeks was founded in 1990 with main activity distribution of food supplements and representing renowned US companies: Now Foods and Nutrex Hawaii. Our assortment comprises a variety of products: vitamins, minerals, herbal products, amino acids and special products for specific purposes. Trimeks main objective is to offer quality products to the Macedonian market, produced according to GMP standards with highest “A” rating that confirms the usage of the highest quality procedures in production and tested raw materials.

PRODUCTS

NEWS

(Maкедонски) Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

(Maкедонски) Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Инфекции на уринарниот тракт- честа појава во летниот период
(Maкедонски) Нов производ во асортиманот – Serrazimes
Наслов на вест

Наслов на вест

(Maкедонски) Од 23-25 септември, во Хотел Александар Палас, по втор пат ќе се одржи најголемиот интерактивен настан за ЗДРАВ...

Наслов на вест

Наслов на вест

(Maкедонски) Nutrex Hawaii е основана пред 30 години на чистиот Кона брег на Хаваи со мисија за искористување на...

Наслов на вест

Наслов на вест

(Maкедонски) Ако се изложите на тешка физичка работа, на јонизирачки зрачења, долго се сончате, подолго се задржувате во простории...

Наслов на вест

Наслов на вест

(Maкедонски) Кога помислуваме на подобрено дигестивно здравје солуцијата на прво место се генерализира на консумацијата на суплементи- додатоци во...

PARTNERSHIP