UA-16322392-1
 

Симпозиум – Омега-3 и CoQ10 моќни додатоци за кардиометаболна протекција

Во организација на Здружението на Интернисти на РМ и Тримекс, вчера на 25.10.2018 година се одржа Симпозиум на тема...

  • Comments are off for this post.

Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

Health, Fitness & Wellness Expo е најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил во Македонија! HFW Expo е настан...

  • Comments are off for this post.

Патна аптека – грижа за здравјето за време на патување

На секое патување треба да сме добро подготвени и една од клучните компоненти е нашата лична патна аптека. Често...

  • Comments are off for this post.

Инфекции на уринарниот тракт- честа појава во летниот период

Семејни излети, зачестени прошетки со пријателите во природа, посета на туристички места, разладување во базени… сите овие забавни активности...

  • Comments are off for this post.

Колку изложувањето на сонце е добро за вашето здравје?

За придобивките од изложувањето на сонце разговаравме со д-р Нела Деспотовска од тимот на Тримекс. Кои се придобивките од...

  • Comments are off for this post.

Нов производ во асортиманот – Serrazimes

  Нашиот асортиман постојано се зголемува Ви го презентираме производот Serrazimes – Единствен ензим со силно протеолитичко дејство Serrazimes®...

  • Comments are off for this post.

Второ издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

Од 23-25 септември, во Хотел Александар Палас, по втор пат ќе се одржи најголемиот интерактивен настан за ЗДРАВ ЖИВОТЕН...

  • Comments are off for this post.

Микроалги – Чувари на нашето здравје

Nutrex Hawaii е основана пред 30 години на чистиот Кона брег на Хаваи со мисија за искористување на здравствениот...

  • Comments are off for this post.

Слободни радикали и антиоксиданти

Ако се изложите на тешка физичка работа, на јонизирачки зрачења, долго се сончате, подолго се задржувате во простории со...

  • Comments are off for this post.

Микрофлора и подобра дигестија

Кога помислуваме на подобрено дигестивно здравје солуцијата на прво место се генерализира на консумацијата на суплементи- додатоци во исхраната...

  • Comments are off for this post.