UA-16322392-1
 
 • 1

  Симпозиум – Омега-3 и CoQ10 моќни додатоци за кардиометаболна протекција

  8 ное 2018 / Comments are off for this post. / Вести

  Во организација на Здружението на Интернисти на РМ и Тримекс, вчера на 25.10.2018 година се одржа Симпозиум на тема „Омега-3 и CoQ10 -Moќни додатоци за оптимална кардиометаболна протекција“. Симпозиумот се одржа во Хотел Александар Палас, Скопје. Свое излагање на...

 • 2

  Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

  22 сеп 2017 / Comments are off for this post. / Вести

  Health, Fitness & Wellness Expo е најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил во Македонија! HFW Expo е настан за секој оној кој сака да се информира како, колку и со што треба да се храни, да вежба и...

 • 3

  Патна аптека – грижа за здравјето за време на патување

  6 јул 2017 / Comments are off for this post. / Вести

  На секое патување треба да сме добро подготвени и една од клучните компоненти е нашата лична патна аптека. Често може да не изненади некој здравствен проблем и подготвеноста е особено важна кога се патува со целото семејство или во...

 • 4

  Инфекции на уринарниот тракт- честа појава во летниот период

  6 јул 2017 / Comments are off for this post. / Вести

  Семејни излети, зачестени прошетки со пријателите во природа, посета на туристички места, разладување во базени… сите овие забавни активности се знак дека дошло и летото. Но и друг знак на летото се инфекциите на уринарниот тракт. До овие инфекции...

 • 5

  Колку изложувањето на сонце е добро за вашето здравје?

  6 јул 2017 / Comments are off for this post. / Вести

  За придобивките од изложувањето на сонце разговаравме со д-р Нела Деспотовска од тимот на Тримекс. Кои се придобивките од сончањето? Сонцето и изложувањето на сончеви зраци имаат поволно влијание на организмот и е особено важно за нашето здравје. Умереното...

 • 6

  Нов производ во асортиманот – Serrazimes

  22 мај 2017 / Comments are off for this post. / Вести

    Нашиот асортиман постојано се зголемува Ви го презентираме производот Serrazimes – Единствен ензим со силно протеолитичко дејство Serrazimes® е протеолитичка мешавина составена од ензими добиени од печурки, Aspergillus oryzae и Aspergillus melleus. Serrazimes® делува систематски на одржување на...