UA-16322392-1
 

ЗА НАС


Тримекс Дооел е основана 1990 година со основна дејност дистрибуција на додатоци во исхрана и застапување на реномирани компании од САД од таа област: Now Foods и Nutrex Hawaii. Нашиот продажен асортиман содржи различни производи: витамини, минерали, билни производи, амино киселини и специјални производи за одредени намени. Основна цел на Тримекс е да се понудат најквалитетни производи на нашиот пазар произведени според GMP стандарди според највисок “А” рејтинг со кои се потврдува дека се користат највисоки процедури за квалитет во производството и проверени суровини.


НАША ПОНУДА

НОВОСТИ

Симпозиум – Омега-3 и CoQ10 моќни додатоци за кардиометаболна протекција

Симпозиум – Омега-3 и CoQ10 моќни додатоци за кардиометаболна протекција

Во организација на Здружението на Интернисти на РМ и Тримекс, вчера на 25.10.2018 година се одржа Симпозиум на тема...

Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

Health, Fitness & Wellness Expo е најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил во Македонија! HFW Expo е настан...

Патна аптека – грижа за здравјето за време на патување

Патна аптека – грижа за здравјето за време на патување

На секое патување треба да сме добро подготвени и една од клучните компоненти е нашата лична патна аптека. Често...

Инфекции на уринарниот тракт- честа појава во летниот период

Инфекции на уринарниот тракт- честа појава во летниот период

Семејни излети, зачестени прошетки со пријателите во природа, посета на туристички места, разладување во базени… сите овие забавни активности...

Колку изложувањето на сонце е добро за вашето здравје?

Колку изложувањето на сонце е добро за вашето здравје?

За придобивките од изложувањето на сонце разговаравме со д-р Нела Деспотовска од тимот на Тримекс. Кои се придобивките од...

Нов производ во асортиманот – Serrazimes

Нов производ во асортиманот – Serrazimes

  Нашиот асортиман постојано се зголемува Ви го презентираме производот Serrazimes – Единствен ензим со силно протеолитичко дејство Serrazimes®...

Второ издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

Второ издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

Од 23-25 септември, во Хотел Александар Палас, по втор пат ќе се одржи најголемиот интерактивен настан за ЗДРАВ ЖИВОТЕН...

Микроалги – Чувари на нашето здравје

Микроалги – Чувари на нашето здравје

Nutrex Hawaii е основана пред 30 години на чистиот Кона брег на Хаваи со мисија за искористување на здравствениот...

НАШИ ПАРТНЕРИ