UA-16322392-1
 
 • 1

  Второ издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

  20 сеп 2016 / Comments are off for this post. / Вести

  Од 23-25 септември, во Хотел Александар Палас, по втор пат ќе се одржи најголемиот интерактивен настан за ЗДРАВ ЖИВОТЕН СТИЛ.

 • 2

  Микроалги – Чувари на нашето здравје

  30 јун 2016 / Comments are off for this post. / Вести

  Nutrex Hawaii е основана пред 30 години на чистиот Кона брег на Хаваи со мисија за искористување на здравствениот потенцијал на микроалгите за да им помогне на луѓето да се чувствуваат подобро и да живеат подолго.

 • 3

  Слободни радикали и антиоксиданти

  30 јун 2016 / Comments are off for this post. / Вести

  Ако се изложите на тешка физичка работа, на јонизирачки зрачења, долго се сончате, подолго се задржувате во простории со многу чад од цигари, ако сте страствен пушач, ако се наоѓате на места со многу издувни гасови ...

 • 4

  Микрофлора и подобра дигестија

  22 јун 2016 / Comments are off for this post. / Вести

  Кога помислуваме на подобрено дигестивно здравје солуцијата на прво место се генерализира на консумацијата на суплементи- додатоци во исхраната кои содржат пробиотици.