0 производи
×

Предупредување

Assign the component VirtueMart to a menu item

Чудесна моќ на природата - Производи за здравје, производи за живот!
Пробајте и Вие!

Уживајте во благодетите на природата без споредни ефекти. 

Spirulina Pacifica BioAstin Omega-3 L-Carnitine
Спирулина е модро-зелена микроалга која се консумирала уште од времето на древните Ацтеки. Таа содржи извонредна комбинација на преку 100 важни хранливи состојки. Природниот астаксантин е последниот крик помеѓу експертите за додатоци во исхраната и спортска исхрана. Оmega-3 е есенцијална масна киселина неопходна за целокупното здравје и за растот и развојот низ сите фази на животот на човекот. L-Carnitine е основен нутриент, есенцијален за производство на енергија и за метаболизам на мастите.

 

Live Happy, Live Healthy

Facebook Like
 
 
 
Горе